Old Faithfull

 

 

 

 

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de geschiedenis van de tweede wereld oorlog. Met name hebben wij een speciale interesse voor de Amerikaanse eenheid 104th Infantry Division, de Timberwolves.

Zoals onze naam al doet vermoeden beelden wij het 415th Infantry Regiment van de Timberwolves (US 104th Infantry Division) uit.

Door de jaren heen hebben hebben wij een mooie collectie van grotendeels originele items uit de periode 1940-1945 opgebouwd.
Door deel te nemen aan diverse reenactment evenementen kunnen wij onze interesse en collectie delen met het publiek.

Reenactment is een vorm van levende geschiedenis waarbij wij proberen zo goed mogelijk met onze collectie uit te beelden hoe het toen was.
Dit doen wij met de originele stukken en (eventueel) goed gelijkende replica items om een zo’n correct mogelijk tijdsbeeld neer te zetten.

Wij hebben ons verder in het bijzonder gespecialiseerd op het uitbeelden van medic display, 329th Medical Battalion. Dit bataljon was tijdens de tweede wereld oorlog toegevoegd aan de Timberwolves.

Ons doel is met respect een eerbetoon te leveren aan onze bevrijders.
Wij hebben onder andere voertuigen, tenten, uitrusting, uniformen en bewapening om een zo’n volledig mogelijke display te tonen.
Met enthousiasme proberen wij onze passie over te brengen aan het publiek.

 

Website: www.old-faithful.nl

Email: 104th.oldfaithful@gmail.com