Old Faithfull

Old Faithfull

Onze interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is groot, met een bijzondere focus op de Amerikaanse 104th Infantry Division, bekend als de Timberwolves.

Wij beelden het 415th Infantry Regiment van de Timberwolves uit, zoals onze naam al suggereert.

In de loop der jaren hebben we een indrukwekkende collectie van voornamelijk originele items uit de periode 1940-1945 verzameld. Door deelname aan verschillende reenactment evenementen delen we onze passie en collectie met het publiek.

Reenactment, een vorm van levende geschiedenis, stelt ons in staat om met onze collectie zo nauwkeurig mogelijk te tonen hoe het destijds was, gebruikmakend van originele stukken en waar nodig, nauwkeurige replica’s.

We hebben ons specifiek toegelegd op het uitbeelden van een medische display van het 329th Medical Battalion, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uitmaakte van de Timberwolves.

Ons doel is om met respect een eerbetoon te brengen aan de bevrijders. Onze collectie omvat onder meer voertuigen, tenten, uitrusting, uniformen en wapens om een zo compleet mogelijke display te presenteren. Met enthousiasme brengen we onze passie over op het publiek.

Website: www.old-faithful.nl

Contact formulier Vereniging Old Faithfull
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam